Camera loopt

Een telefoontje van Suzanne die ik ken vanuit het improvisatietheater in Amersfoort. Zij werkt bij de zorgorganisatie Philadelphia en heeft misschien een klus voor me. Een innovatief stelletje daar.
Omdat ik altijd JA zeg ben ik opeens de presentator van “Bingo met Myra” Via live streaming zal dit programma dagelijks worden opgenomen vanuit de studio in Bussum.
Na een skype meeting met de productie gaan we allemaal aan het werk. Met name de techniek, op de achtergrond, is nog wel een puzzel. Bij de plaatselijk feestwinkel schaf ik ondertussen een flitsend pak aan met bijbehorende zaken.

De volgende ochtend zijn de plannen veranderd. Ik zeg “Ja” op het verzoek “De Grote Muziek Quiz” gaan presenteren. Allemaal net bedacht en ik krijg er ook nog twee muzikale sidekicks bij. We gaan 5 afleveringen tegelijk opnemen die na montage worden uitgezonden. Super leuk om zo op afstand toch contact met de doelgroep thuis kunnen maken.

Ik ben nu net weer thuis uit Amersfoort. Moe maar voldaan. We hebben het met zijn drietjes gefikst. 24 uur geleden ontstond het idee en nu hebben we al 5 uitzendingen opgenomen.
We hebben er nog tien te gaan de aankomende week…..een muzikaal feestje samen met Lotte en Jelly. Zaterdag 17.00 uur zijn we voor het eerst te zien op het internet https://www.philadelphia.nl/hallothuis

Alle uitzendingen die gemaakt bij “Hallo Thuis” zijn uiteindelijk ook terug te kijken.

Als ik me neus niet mag laten zien is dat even slikken. Gepast afstand dat vereist meebewegen. Met collega’s is er nu meer digitaal en telefonisch contact. Fijn elkaar even te kunnen steunen en te inspireren in deze verwarrende tijden.

Je kunt mij bereiken voor leuke klussen in de tussentijd. Klussen op afstand in de ruimste zin van het woord. Presentatie, miMakker (clown) op afstand, grote ZeepBellen in de lucht. Niks is te dol!!