miMakker Bakkie | Week met miMakkers van Barát | Hongarije

27-09-2017 Dit is een besloten evenement

Van 27 september t/m 4 oktober gaan we met 6 miMakkers naar Hongarije. Wij doen dit vanuit het “contact van hart tot hart”. We hoeven daar geen Hongaars voor te spreken. Belangeloos,  maar met wat sponsors achter ons om de onkosten te financieren ( dank, dank!!) gaan we de neus weer achterna. Op bezoek bij een instelling met 120 mannen met een (meervoudige) verstandelijke beperking en een verpleeghuis voor mensen met dementie.

De instelling Ridderspoor, kleinschalig wonen van de King Arthurgroep heeft een financiële bijdrage gedaan waardoor de helft van het sponsorgeld voor de deelname van miMakker Bakkie aan deze reis alweer binnen is. Eén van hun bewoners, vertelde Jarcine Spaander locatiehoofd aldaar, is van Hongaarse afkomst. Dat kan toch geen toeval zijn?

Als miMakker bezoek ik zo alweer voor de vijfde keer dit land. Onze bijdrage aan waardevol contact met de ander, staat hier weer centraal.

Wil je onze belevenissen volgen, of die van eerder bezoek teruglezen. Dat kan. Lees dan hier ons blog. Binnenkort staan daar ook onze najaarsreis in genoemd.