De waarde van delen

Via messenger ontvang ik van een miMakker in opleiding een bijzonder berichtje. Delen van verhalen inspireert blijkt maar weer en hups weer een collega erbij! Ik heb Mariska gelijk uitgenodigd om mij eens te komen observeren.

Ze schrijft:

Hallo Myra, Ik denk ik ga je een bericht sturen…. Want door jou blog is het allemaal begonnen !!😃 Ik las in november jouw blog ‘mijn dood is overleden‘
Ik dacht meteen, deze ‘zorg’ wil ik ook leveren…. Ik ben Mariska, werk al 25 jaar als ziekenverzorgster, de laatste 15 jaar op pg / groepswonen. Heerlijk werken, maar ook wel zoekende naar het extra stukje in de zorg. Vooral bij mensen die niet meer kunnen spreken of hun gevoel kunnen verwoorden. Ik heb diezelfde avond na het lezen van de blog een mail gestuurd, de beproef gedaan in december en in maart gestart met de opleiding tot Mimakker. Wat een mooie bijzondere reis , nu al voor mezelf !
Ik ben zo blij! Ik dacht ik ga jou een berichtje sturen. Wakker gemaakt door jou en alle puzzelstukjes die ik al 4 jaar tot een puzzel wil maken vallen nu op zijn plek🍀 🌸 Ik wilde je het even laten weten. Wie weet dat we elkaar nog een keer tegen komen… Hartelijke groeten van Mariska”

 

 

Benieuwd welk blog Mariska las ?   Lees hier maar mee