Voorzijde flyer Boek dementie en de clown Arno Huibers

Arno Huibers komt met boek over dementie

Een van de docenten van het eerste uur bij Stichting miMakkus is Arno Huibers. Hij is clown, theatermaker en komt eind dit jaar met een nieuw boek. Op zijn vraag om dit delen ….Graag!!

Het boek ‘Dementie met een glimlach’ vordert met clownsstappen, met soms een struikelmoment. Een echte miMakklus, maar het vordert. 22 miMakkers hebben een aandeel in het boek middels een anekdote, een quote of een foto. Mogelijk heb je het volgende verzoek daarom al onder ogen gehad en heb je al gereageerd. Voor alle anderen de vraag om mee te helpen dit boek onder de aandacht van het management te brengen of van de PR-afdeling van je werkgever.
Waarom
MiMakkus en de werkwijze -en dus jij- neemt een prominente plaats in in dit boek. Door het boek zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, krijgt miMakkus meer bekendheid, en dus ook jij.
Hoe
Ik wil een aantal verpleeg- en zorginstellingen benaderen om het boek in bijvoorbeeld het kerstpakket op te nemen, of als relatiegeschenk aan te kopen, of in een nieuwsbrief als tip te vermelden. Mijn vraag aan jou is of je in de instelling waar je werkt een voorzetje wil geven bij het management of PR medewerker, door bijvoorbeeld de bijlage te mailen en te vragen of Arno Huibers contact mag opnemen om zijn idee voor te leggen. Laat me na toestemming zo snel mogelijk weten wie ik mag bellen en/of mailen.
Stuur de digitale flyer ook alvast door aan vrienden, bekenden, familie en zet het op je eigen Facebookpagina.
Boek
Omvang: 132 pagina’s / Formaat: 200×225 mm staand / Afwerking: Luxe uitgave met harde cover, genaaid gebonden / Verschijnt oktober/november 2018 / Winkelprijs € 24,95 en staffelkorting mogelijk.
Met mooie foto’s, illustraties en vol ontroerende en humoristische anekdotes, waardoor het leesbaar is van medewerkers op ieder niveau, tot mantelzorgers en eenieder die geïnteresseerd is in dementie.
Ik zie je reactie graag tegemoet over wie ik mag benaderen. Mail daarvoor naar info@arnohuibers.nl
Groeten met een glimlach,
Arno Huibers