Arno’s Gouden Clownsneusprijs

In 2020 heb ik Anke van Vliet van Popcontact aangemeld voor de Arno’s GoudenClownsneusprijs voor een glimlach bij dementie.

In 2021 is er opnieuw de mogelijkheid je eigen project of dat van iemand anders voor te dragen. Dat heb ik dan maar weer gedaan! Ik ben namelijk voornemens om een boek te gaan maken samen met enkele andere Bellenkunstenaars.In het bijzondere Coronajaar ontdekken wij beiden vanuit ons eigen bedrijf dat er iets bijzonders gebeurd is. De magische grote zeepbellen waar wij inmiddels op afstand mee werken, weten vele harten te bereiken. Vele zorginstellingen bezoeken wij. Al deze ervaringen gevat in verhalen, anekdotes en beelden leveren een prachtig verhaal op. Beelden van het toch ‘op anderhalve meter’ elkaar met zeep ontmoeten. Ook boordevol practische tips waarbij het geheim van het “magische poeder” met liefde wordt gedeeld.

 

De prijzen zijn bedoeld om een nieuw idee/project te helpen ondersteunen, of een bestaand project te helpen uitdiepen.

Mocht je geïnteresseerd zijn om ook een idee te nomineren ga dan naar www.ArnosGoudenClownsneus.com voor alle verdere informatie. Daar lees je ook over de 4 prijzen die er zijn. Op de site hebben naast winnaar Teun Toebes zes andere door de jury genomineerden een eigen pagina op de site hebben gekregen.

 

Klik hier op de digitale folder,  fijn als je deze ook wil verspreiden. Papieren versie op A5 zijn aan te vragen via de site van Arno.

 

Deze bel is gefotografeerd door Rilana van Drie uit Amersfoort. Bedankt!