Filmpje bij Gids Mantelzorger der Liefde

Ingrid Keestra , dochter van een cliënt die ik als miMakker ontmoet, schreef een positieve gids voor Mantelzorgers. Het heet “Mantelzorger der Liefde”. Het voelt als een eer dat ze mij ook wilde interviewen voor haar boek. Mijn ervaringen als miMakker neem ik daarin mee. Ik ben echter ook mantelzorger van mijn schoonmoeder met dementie  in een verpleeghuis. Ingrid  heeft ook samen met haar man Ruben, een vlog
(videofragment) van me gemaakt.  Even wennen om mezelf zo te zien en te horen…maar goed er komt wel wat zinnigs uit 🙂 Ik ben zo benieuwd naar de inhoud en de vormgeving van het boek. De totstandkoming is een intensief proces……het eindresultaat is er.  Respect voor de maker !

Op dinsdag 19 september is de boekpresentatie. Op haar website is alle informatie over het boek en hoe te bestellen.

Ter gelegenheid van het verschijnen van dit boek ga ik op miMakkerbezoek bij Humanitas in Deventer. Linda Bossenbroek haar moeder en vader wonen hier.  Linda  reageerde op een facebookbericht van Mantelzorgelijk die een bezoek van Bakkie mocht weggeven. Hierin gaf ze aan op de verjaardag van haar moeder op 19 september haar moeder te willen verrassen. Bakkie neemt de slingers mee.