Muizenplaag in Hongarije

Ook dit jaar ging er weer een flinke verzameling muisjes ( van het project Muis Jantje * ) met rode neuzen mee naar Hongarije. Een groep miMakkers gaat een week met Barát op pad voor contact van hart tot hart. Ik kreeg via Sandra Nijman van Anneke Willemse, Alie Bosch, Ellie van Erp en Annie Hermens een gezellige muizenfamilie mee op reis. De muisjes worden na een individueel contact met een bewoner daar achter gelaten. Ook bijzonder om de oude muisjes van de vorige jaren ook hier en daar nog aan te treffen.

In deze compilatie van beelden op het Blog kan je zien wie wij miMakkers met Barát daar allemaal ontmoeten.

*Meer weten over Muis Jantje?

Er is een groep voor mensen die Jantje muizen haken en/of steunen. Deze Jantjes gaan naar mensen toe met Alzheimer / Dementie. Als je graag mee wilt haken verwijs ik je door naar de bestanden van deze groep. Daarin staan de eisen en de patronen vermeld. De Jantjes die gemaakt worden moeten volgens patroon gemaakt worden. Daarna moeten ze eerst gekeurd worden om een keurmerk te krijgen. Lees daarom alle bestanden goed door !
Voor meer informatie ; www.muisjantje.com

Al 3731 mensen volgen hun belevenissen op de facebookpagina van Muis Jantje. Dat zijn mensen die haken, de muisjes verspreiden of gewoon fan zijn. Als miMakker ben ik een verspreider en een grote fan!