Rouke te paard

Presentatie in NeboPlus ‘Een neus voor paarden’

Presentatie in NeboPlus op 19 november  ‘ Een neus voor paarden’

Afgelopen vertrok Rouke Bloemsma  voor een bijzonder tocht naar Mongolie. Een race over 1000 kilometer verdeeld over 10 dagen. Haar moeder die in  NeboPlus woont bleef achter en kreeg bezoek van een miMakker, een clown in contact. Dat is ook weer een verhaal apart. Met veel gevoel voor paarden en mensen staan Rouke Bloemsma en Myra Steens in het leven.

Een bijzonder tijd volgde. Hoe is het Rouke vergaan in die tijd? Lukte het haar om met gevoel de juiste half wilde paarden eruit te pikken voor deze bijzondere tocht?  Lukte het haar voor Alzheimer Nederland nog wat sponsorgeld bij elkaar te sprokkelen. En wat gebeurde er tijdens het clownsbezoek op de kleinschalige  woning De Klaproos?

NeboPlus nodigt u van harte uit voor een bijzondere avond. Gratis toegang.Met beelden en verhalen uit Mongolie en Barneveld. Twee werelden apart komen hier samen. Het draait om contact. Wees welkom. Maandag 19 november, start 20.00 uur. Inloop met koffie vanaf 19.30 uur.

De avond wordt u aangeboden door NeboPlus. Johan de Wittlaan 12 in Barneveld. Aanmelden is gewenst: info@neusvoorcontact.nl

Meer over Rouke op www.mongolderby2018.nl

Meer over Myra www.neusvoorcontact.nl;

foto Mich Buschman ( Rouke en Paard)

Foto ADM profoto ( Bakkie)