Stralende vrouwen

Op 8 mei mag ik tijdens de  Inspiratieavond en markt  ” Stralende vrouwen” in de bibliotheek in Barneveld vertellen over mijn bijzondere beroep. Ik ontmoet daarin veel stralende vrouwen in hun bijzondere belevingswereld.

De Barneveldse schrijfster Lisette van Heg zal deze avond vertellen over het omgooien van haar leven. Ze zegde een paar jaar geleden haar baan op en koos voor een leven als zelfstandige schrijver waardoor ze nog meer ging ‘stralen’. Een onderwerp waarmee ze ook andere vrouwen zal inspireren soms andere keuzes te maken die je gelukkig maken. Haar boeken zullen deze avond ook zeker niet onbesproken blijven.

Ook het Netwerk Bites&Business Veluwse Vallei, waar ik samen met Rouke Bloemsma coordinator van ben,  mag ik daar onder de aandacht brengen.

Kom je daar met ons het glas heffen!! Meer informatie en voor aanmelden https://www.facebook.com/events/1985342585095695/

Meer over de avond verder op https://www.bibliotheekbarneveld.nl/nieuws-activiteiten/activiteiten/inspiratieavond—-markt–de-stralende-vrouwen-.html